Børnepasning / Dagplejen

Dagplejen

Vi er to kommunalt ansatte dagplejere i Lemming.                                                       

Vi har tæt samarbejde med dagplejerne i de omkringliggende landsbyer. Sammen med dem mødes vi af og til i hverdagen: Vi er i heldags-legestue i Skægkær børnehave, vi har fælles møder, hvor vi snakker sammen om, hvordan vi hele tiden kan udvikle og forny os, vi udveksler ideer og muligheder, og det er også hos dem jeres barn/børn kommer i gæstedagpleje ved sygdom og ferie.

   

Så er der gang i rødbedeprojektet!                       Cykelløbet bliver sat i gang!

Vi arbejder efter værdigrundlaget i ”det gode børneliv”. Det vil sige at jeres børn bliver anerkendt for dem de er, og at de bliver inddraget i vores hverdag.

De er med i fællesskaber, der er båret af forpligtende samvær, demokrati, nysgerrighed, lyst til at lære, og igen anerkendelse.

Vi arbejder også med læreplaner, kollegial vejledning mm.

Vi arbejder alle med og i naturen, og arrangere aktiviteter efter årstiderne, vi laver forskellige arrangementer, f.eks. dagplejernes dag i maj, og vi mødes til musikalsk legestue i kirken. På denne måde, vil I som forældre, også komme til at lære de forskellige ansigter at kende.

Tilbage til os her i Lemming:

 Her er Joan som bor på Holmmøllevej. Joan har været dagplejer siden ´86, er gift og har to børn. Joan er ikke-ryger, og har ingen dyr.

Så har vi Henriette, som bor på Lemmingvej. Henriette har været dagplejer siden ´05, er gift, og har fire børn. Henriette er ikke-ryger, og har forskellige dyr, både ude og inde.

Gry Fogh Kaae Schultz: Jeg har været ansat siden august 2015. Jeg bor på Lemming Vesterbyvej. Jeg er gift med Jimmi. Sammen har vi Laura og Marius. Og så har vi vores hund Nicka.

Vi mødes jævnligt, og har ud over snak, leg og godt samvær, forskellige aktiviteter sammen. Det kan være syltning af rødbeder, male på sten, klippe påske-/julepynt, lave hemmeligheder, finde gode/spændende sager i naturen mm.

Vi har også gode traditioner, som f.eks. afholdelse af cykelløb, fastelavnsfest, sommer-/juleafslutning for forældre og søskende mv.

Vi er altid frisk på en snak, og har I spørgsmål, svarer vi gerne, hvis vi kan. Ellers finder vi svaret hos vores pædagogiske leder, Janne Hummelshøj, som vi jævnligt har kontakt med, og som også kommer i vores hjem.

En tur i skoven.                                                         Der er intet, som en god vandpyt.

Vi kan kontaktes på følgende telefonnumre:

Dagplejere:

Joan: 8685 9103 / 2294 7008 Henriette: 8685 5672 / 2026 1475 Gry: 2250 2097

Pædagogiske ledere:

Vores pædagogiske ledere er Kirsten Hansen: 30664319 og Henriette Grønvad Larsen: 30664315

Bodil Jakobsen (kommer også i området) 30 66 43 16

 

 

 

 

 

Lemming Omegn 8632 Lemming  | Tlf.: 2892 3811 | lene.ellegaard.kamp@gmail.com